Kis Városvédők - a verseny elkezdődött

Tekintettel a tavalyi nagy sikerre, idén februárban ismét elindította a Kis Városvédők vetélkedőt a Nyíregyházi Városvédő Egyesület. Nagy örömünkre nemcsak nyíregyházi, hanem megyebeli csapatok is jelentkeztek a megmérettetésre. Többen érdeklődtek, kizáró ok-e a vetélkedőn való részvételre, hogy a csapat nem Nyíregyházán lakik.

A válasz: természetesen bárki nevezhet a vetélkedőre, nem csak nyíregyházi általános iskolások. Külön nevezési lapot kitölteni nem kell (ez volt egy másik tipikus kérdés az érdeklődők részéről), akik szeretnének részt venni a játékban, azzal neveznek, hogy elküldik az első feladatsor megoldásait a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A játék négy írásbeli és egy szóbeli fordulóból áll. Utóbbin a döntőn a legjobban teljesítők vehetnek részt, ezen dől el, melyik csapat tölthet el a fővédnök, Kovács Ferenc polgármester jóvoltából egy hetet a Balatonon, a nyíregyházi önkormányzat szigligeti üdülőjében.
A fordulók feladatai megjelennek a Kelet-Magyarország és a Nyíregyházi Napló hasábjain, ha pedig valaki lemaradt volna, az első forduló felhívása elérhető a www.nyirvave.hu weboldalon is.

Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6.

Telefon: 42/400-187

e-mail: nyirvave@gmail.com

 

Legyen Ön is Városvédő!

Támogassa adója 1%-val egyesületünket!

Adószámunk:    19214050-1-15

 

Tájékoztatjuk kedves Tagtársainkat, Látogatóinkat, hogy honlapunkon a névtelen hozzászólásokat a rendszer 24 órán belül törli.

OTP-nél vezetett számlaszámunk:

11744003-20047720-00000000

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Egyesületünk a Facebookon

facebook logo

Copyright � 2018 Creative. All Rights Reserved.