Szemtanu

pontosítok

Kedves Erdősi Úr! Miután megszólíttattunk, hogy válaszra sem méltattuk, rákerestem egyesületünk levelezésében az Ön nevére, és 2012. júliusából találtam egyetlen egy levelet, melynek Ön volt a feladója. Ebben az Országzászló téri fák kivágása miatt emelt szót. A korrektség kedvéért annyit szeretnék megjegyezni, hogy az akkori titkárunk bizony, válaszolt is a levelére, kitérve arra, hogy a témán mi is rajta vagyunk. Írása pedig honlapunkon az alábbi linkre kattintva olvasható: http://www.nyirvave.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=459:terrekonstrukcio-lesznek-tulel-fak&catid=1:friss-hirek&Itemid=50 Tehát a történet így kerek. Üdvözlettel: Cservenyák Katalin elnök

Miért nem kérdezték meg a fákat?

Az alábbi sorok írója honlapunk egyik korábbi írásához szólt hozzá, de úgy gondoltuk, a téma, amelyet érint, megérdemli, hogy önálló írásként, ha úgy tetszik, vitaindítóként, gondolatébresztőként közzétegyük. (Közben e-mailen fotókat is kaptunk a szerzőtől, így azokkal illusztráltuk - a szerk.)

Bővebben: Miért nem kérdezték meg a fákat?

Meséld el nekem!

Élettörténetek írására buzdítják a nyíregyházi nyugdíjasokat

Nyíregyháza önkormányzata és az Idősügyi Tanács "Meséld el nekem!" címmel pályázatot írt ki nyugdíjas korúak számára, hogy „meséljenek” a velük megtörtént eseményekről, életük egy-egy olyan szakaszáról, amely a gyermekeik, unokáik, a következő nemzedék számára is tanulsággal szolgálhat.

 

Bővebben: Meséld el nekem!

Bujtos

Bizony, a Bujtos a fiatalságunkat idézi, s én is ott tanultam meg úszni..Volt olyan,hogy "Nagy csendőr" "tó"?

levél

Nagyon szerettem, szerettük a kisvonatot,kedves emlékeim kötődnek hozzá:nagy családi utazások, kirándulások. Jó lenne még egyszer-egyszer nosztalgiázni...köszönjük

Emlékeim a kisvasútról

Gyermekkoromban, több mint 7 évtizede utaztam először a kisvonattal. Nagymamánk a Zemplén megyei Kisrozvágyon lakott s mi minden nyarat, karácsonyt és húsvétot ott töltöttük.

 

Bővebben: Emlékeim a kisvasútról

Nyíregyháza, Őz u. 21.

Telefon: 42/400-187

e-mail: nyirvave@gmail.com

 

Tájékoztatjuk kedves Tagtársainkat, Látogatóinkat, hogy honlapunkon a névtelen hozzászólásokat a rendszer 24 órán belül törli.

Legyen Ön is Városvédő!

Támogassa adója 1%-val egyesületünket!

Adószámunk:    19214050-1-15

 

Képgalériánkból

Ki olvas minket

Oldalainkat 95 vendég és 1 tag böngészi

Archív képek

Egyesületünk a Facebookon

Copyright � 2018 Creative. All Rights Reserved.