Felhívás – Legyen Nyíregyháza a Föld Órája Fővárosa!

Nyíregyháza 2012-ben is csatlakozott a Föld Órája mozgalomhoz, hogy így fejezze ki elkötelezettségét a klímaváltozás ellenei összefogás mellett. Március 31-én több helyszínen is lekapcsoljuk a díszvilágítást este fél kilenc és fél tíz között. Egy évig az a magyar település viselheti ezt a címet, amelyről arányaiban a legtöbben regisztrálnak a www.foldoraja.hu honlapon március 31-én este fél kilencig.

 

A WWF Magyarország – mint az önkéntes akció főszervezője – idén először hirdette meg Magyarországon a Föld Órája Fővárosa cím elnyerésének lehetőségét.

Közismert, hogy az itt élők elkötelezett hívei a környezetvédelemnek és a Föld megóvásának, ezért Dr. Kovács Ferenc polgármester arra kéri a nyíregyháziakat, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez. Nyíregyháza 2011-ben a Magyar Dal Fővárosa volt, 2012-ben sem szeretnénk alább adni. Legyünk a Föld Órája Fővárosa. Regisztráljanak magánszemélyként és kapcsolják le a lakásban a világítást egy órára.

„A WWF Föld Órája Főváros nyertese az egész ország előtt ékeskedhet a címmel, amely jelzi, hogy az ott élők valóban tesznek bolygónkért" - mondta Figeczky Gábor a WWF Magyarország igazgatója. A nevezéshez mindössze annyit kell tennie a településnek, hogy hivatalosan regisztrálja csatlakozását a foldoraja.hu weboldalon. Ezt követően már lakosain múlik a siker! Minél többen regisztrálnak magánszemélyként is a honlapon, megjelölve, hogy mely településről jelentkeznek, annál nagyobb az esély a cím elnyerésére. A WWF Föld Órája Főváros címet az a város, község vagy falu nyeri el, amelynek arányaiban legtöbb lakója csatlakozik.

Nyertest az esemény után hirdetnek. Az elismerést a nyertes település egy éven keresztül viseli és használhatja kommunikációjában, vagy akár a WWF jól ismert panda logójával egészítheti ki a település határát jelző táblákat.

Városháza Sajtószolgálat

Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6.

Telefon: 42/400-187

e-mail: nyirvave@gmail.com

 

Legyen Ön is Városvédő!

Támogassa adója 1%-val egyesületünket!

Adószámunk:    19214050-1-15

 

Tájékoztatjuk kedves Tagtársainkat, Látogatóinkat, hogy honlapunkon a névtelen hozzászólásokat a rendszer 24 órán belül törli.

OTP-nél vezetett számlaszámunk:

11744003-20047720-00000000

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

Egyesületünk a Facebookon

facebook logo

Copyright � 2018 Creative. All Rights Reserved.