Kis városvédők

Kis Városvédők – 4. forduló

A győztes csapat díja: balatoni nyaralás

A Nyíregyházi Városvédő Egyesület idén is meghirdette a Kis Városvédők vetélkedőt általános iskolák ötfős csapatainak. A vetélkedő célja, hogy minél több fiatal ismerje meg Nyíregyháza történetét, kapcsolódjon be az értékeink védelmébe, hagyományaink ápolásába, megőrzésébe.

 

Bővebben: Kis Városvédők – 4. forduló

Kis Városvédők – 3. forduló

A győztes csapat Szigligetre utazik!

 

A Nyíregyházi Városvédő Egyesület idén is meghirdette a Kis Városvédők vetélkedőt. A játékban általános iskolások vehetnek részt ötfős csapatokkal, egy iskolából akár többel is. Lehetőség van arra, hogy olyanok fogjanak össze, akik nem egy iskolába járnak ugyan, de jó barátságban vannak, és szívesen vennének részt a megmérettetésen. A válaszokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni.

Bővebben: Kis Városvédők – 3. forduló

Kis Városvédő – 2. forduló

A győztes csapat Szigligetre utazik!

A Nyíregyházi Városvédő Egyesület idén is meghirdette a Kis Városvédők vetélkedőt. A játékban általános iskolások vehetnek részt ötfős csapatokkal, egy iskolából akár többel is. Lehetőség van arra, hogy olyanok fogjanak össze, akik nem egy iskolába járnak ugyan, de jó barátságban vannak, és szívesen vennének részt a megmérettetésen.

Bővebben: Kis Városvédő – 2. forduló

Kis Városvédők - a verseny elkezdődött

Tekintettel a tavalyi nagy sikerre, idén februárban ismét elindította a Kis Városvédők vetélkedőt a Nyíregyházi Városvédő Egyesület. Nagy örömünkre nemcsak nyíregyházi, hanem megyebeli csapatok is jelentkeztek a megmérettetésre. Többen érdeklődtek, kizáró ok-e a vetélkedőn való részvételre, hogy a csapat nem Nyíregyházán lakik.

Bővebben: Kis Városvédők - a verseny elkezdődött

Kis Városvédők – indul a vetélkedő

A győztes csapat díja: balatoni nyaralás

Képünkön a tavalyi nyertes csapat, a „Jókaisok”

(fotó: Hudivók Róbert)

A Nyíregyházi Városvédő Egyesület idén is meghirdeti a Kis Városvédők vetélkedőt. A játékra általános iskolások jelentkezhetnek, ötfős csapatokkal, egy iskolából akár több csoport is, de szívesen fogadjuk olyanok jelentkezését is, akik nem egy iskolába járnak ugyan, de jó barátságban vannak, és szívesen vennének részt a megmérettetésen.

Bővebben: Kis Városvédők – indul a vetélkedő

Kis városvédők - elérkezett a döntő

Döntőjéhez érkezett az általános iskolásoknak hirdetett Kis Városvédő vetélkedő. A hat írásbeli fordulót követő szóbeli megmérettetést május 22-én, pénteken 14 órai kezdettel rendezi a Jósa András Múzeumban a Nyíregyházi Városvédő Egyesület.

Bővebben: Kis városvédők - elérkezett a döntő

Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6.

Telefon: 42/400-187

e-mail: nyirvave@gmail.com

 

Legyen Ön is Városvédő!

Támogassa adója 1%-val egyesületünket!

Adószámunk:    19214050-1-15

 

Tájékoztatjuk kedves Tagtársainkat, Látogatóinkat, hogy honlapunkon a névtelen hozzászólásokat a rendszer 24 órán belül törli.

OTP-nél vezetett számlaszámunk:

11744003-20047720-00000000

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Egyesületünk a Facebookon

facebook logo

Copyright � 2018 Creative. All Rights Reserved.