Olvassunk Krúdyt!

Hangoskönyv készül Krúdy-írásokból. A Nyíregyházi Városvédő Egyesület az író születésnapján, október 21-én, szerdán délután 3 órai kezdettel felolvasással emlékezik a megyeszékhely híres szülöttére a Hotel Korona földszinti termében, ahová szeretettel várnak minden érdeklődőt. A programban közreműködik Kósa Péter prímás, brácsán játszik Fekete Krisztina. Köszöntőt mond Halkóné dr. Rudolf Éva önkormányzati képviselő, a rendezvényt támogató Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottság elnöke.
A zenés irodalmi délután folyamán felkért írók, újságírók, színművészek olvassák fel kedvenc Krúdy-novellájukat vagy regényrészletüket, de a szervezők azt szeretnék, ha a városlakók is jelentkeznének felolvasásra akár a helyszínen, vagy előzetesen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 06-70/933-98-20-as telefonszámon.
A rendezvényről hangfelvétel, abból pedig hangoskönyv készül, melyet az egyesület átad a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete számára.

Nyíregyháza, Őz u. 21.

Telefon: 42/400-187

e-mail: nyirvave@gmail.com

 

Tájékoztatjuk kedves Tagtársainkat, Látogatóinkat, hogy honlapunkon a névtelen hozzászólásokat a rendszer 24 órán belül törli.

Legyen Ön is Városvédő!

Támogassa adója 1%-val egyesületünket!

Adószámunk:    19214050-1-15

 

Képgalériánkból

Ki olvas minket

Oldalainkat 31 vendég és 1 tag böngészi

Archív képek

Egyesületünk a Facebookon

Copyright � 2018 Creative. All Rights Reserved.